Sunday, March 10, 2013

Released MotoGP URT 3 : 2009 Season


 

MotoGP URT 3 : 2009 Season Mod
by Adrian Melandri and Friends

  • Bikes A : 100%
  • Bikes B : 100%
  • Riders A : 100%
  • Riders B : 100%
  • Scripts : 100%
  • UI : 100%
Project Started : 22 February 2013
Project Finished : 7 May 2013

DOWNLOAD HERE




All Textures Is Taken From BKS MotoGP 2009 By Varios And BKS MotoGP 2009 by Paul, Pity & Ufo
Semua Texture Di Ambil Dari BKS MotoGP 2009 By Varios And BKS MotoGP 2009 by Paul, Pity & Ufo

This mod includes 2 version of MotoGP URT 3 2009 Season
the differents is:

>> Version A :
- Original 24 MotoGP 2009 Riders

>> Version B :
- Fiat Yamaha Team Estoril (V.Rossi & J.Lorenzo + Estoril Helmet)
- Casey Stoner Australia
- Sete Gibernau Qatar & Japan
- Mika Kallio Marlboro Ducati
- Nicky Hayden Laguna Seca

All Textures Is Taken From BKSMotoGP'09_varios

Installation :
1. Run "motogp3 mod 2009 v1.exe"
2. Click accept
3. Enter the address of the MotoGP3 URT installation directory/folder
4. Click Install/OK
5. Use the original motogp.exe and it's shortcuts to run this mod
Run "JFH_switch_bks-launch.bat" to switch from Version A to Version B (available in DESKTOP and main game folder)

DOWNLOAD HERE

compressed in windows XP, if you get problem with the installation, try to change compability mode to Win XP.

Credits:
A. Special Thanks (For Help Me) To :
- Jeffhorus For Fixing Bike, Packing, frontend, converting and merging texture, setup, switch bikeset.
- Aernouts, Perfectionist, Luigi, Ufo32 who gave and Share all the necessary tools and Information How To Use It!!!
- GlowWorm who made the tools
- MotoGP URT 3 Indonesia, Support Me To Make This Mod
- All the REG forum member ( http://REG.bpmstudios.com )

B. Special Thanks (For The Textures & Models) To :
- Helmet & Rider : Rezist, Fonnia, Lazy Tjai, Gardner21, etc. Materials For Some Helmet and Riders Textures
- BKS MotoGP 2009 By Varios For Riders, Helmet and Bike Textures (Wxat, Fonnia, Peque & amigos)
- Model : Wxat, Aitor, Agenk(Mod 2008 Maker), From BKS MotoGP 2008 Faster 2 Models
- Various Artist From wxat forum

-----------------------

19 comments:

  1. gan link'nya udh mati... katanya tanggal 17 maret?
    tolong di fix donk gan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. ane mau bgt gan... gmn gan?
      nih fb ane Felix Geovani Prasetya
      email ane felix_orton@yahoo.com

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Gan, ane mau dong yg versi 2009nya...

    Email ane fajaryellow46@yahoo.com

    Fb : Fajar Qie Utama

    ReplyDelete
  4. Gan Fajar & Shadows99, Tentang Modnya akan saya rilis selambatnya Senin 1/4/2013 atau kunjungi Blog dan REG.bpmstudios.com, pokoknya beberapa hari2 sebelum race Qatar 2013

    ReplyDelete
  5. gan... saya pengen belajar neh ngedit game juga kalo boleh blajar ma agan... soalnya gp mania berat neh, mksh. oh ya kalo boleh di email y moding 2009 nya di candraoffive@gmail.com

    ReplyDelete
  6. facebooknya nmnya apa gan? klu ga add fb sy, ntar di jelasin step by stepnya

    ReplyDelete
  7. bro ajarin bikin mod juga dong, saya mau buat mod motogp 08 versi 2013 fb >> ocxta.mp46@gmail.com

    ReplyDelete
  8. good luck modnya, kalo circuit bisa dimod gak gan?

    ReplyDelete
  9. gan, kok rossinya pake foto pedrosa?

    ReplyDelete
  10. @Ocktarian
    Wah klo MotoGP 2008 Saya ga tau moding nya gmana, soalnya saya Modder MotoGP URT 3, Temanya Jeffhorus (Pembuat Mod 2012 MotoGP 3 & MotoGP 2), klo mau belajar Modding liat ini :
    http://adrianmelandrindonesia.blogspot.com/2013/04/tutorial-modding-motogp-urt-3-pembalap.html
    tapi bru pembalapnya saja, modding motor nya menyusul

    @Arya
    1.Track Circuit, ga bisa di mod gan, mungkin klo sponsornya di update bisa, tapi saya belum mempelajarinya...
    2. Fotonya belum di update gan,,

    ReplyDelete
  11. nih gan ane mau pengen tuh modnya...
    nama facebook ane Felix Geovani Prasetya

    ReplyDelete
  12. mintak mod 2009 nya...........

    ReplyDelete
  13. Bisa d windows 7 ngga bos?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bisa gan, tapi compress file .zip nya compatibility nya ganti ke Windows XP atau Windows 2000

      Delete
  14. OK THANKS Gan Ikut Nyedot Gp500 Mod Nya Ya...????

    ReplyDelete
  15. http://motoracing.proboards.com/index.cgi?board=EAsSBKseriesFORUM&action=display&thread=564

    agan ini agan yang nulis http://motoracing.proboards.com yaa...???

    kalo iya di mana cara download mod sbk 2001 nya

    ReplyDelete

Write Your Comment Here,
Thank You

Regards
Adrian Fadhil Melandri